VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Siegfried Mureșan: Din fericire, zilele în care Federația Rusă influența deciziile de la Chișinău aparțin trecutului și trebuie să rămână acolo!

Deputatul european Siegfried Mureșan, președintele Delegației Parlamentului European pentru relațiile cu Republica Moldova, a transmis un mesaj pentru moldoveni de Ziua Independenței Republicii Moldova.

Potrivit lui Mureșan, Republica Moldova este acum un stat cu o conducere stabilă, în plin proces de modernizare și în prin proces de integrare europeană.

Republica Moldova împlinește astăzi 32 de ani de la obținerea independenței față de Uniunea Sovietică. La trei decenii de la independență, Republica Moldova este acum un stat cu o conducere stabilă, în plin proces de modernizare și în prin proces de integrare europeană. Dar drumul până aici nu a fost ușor. Republica Moldova a trecut prin multe provocări. Cetățenii săi au avut constant de suferit din cauza eforturilor permanente ale Rusiei de a păstra Moldova săracă și dependentă de Moscova. Din fericire, zilele în care Federația Rusă influența deciziile de la Chișinău aparțin trecutului și trebuie să rămână acolo. Locul Republicii Moldova este alături de noi, în Uniunea Europeană! De aceea, trebuie să sprijinim cât mai mult Republica Moldova să continue integrarea europeană și să combată încercările Rusiei de a destabiliza țara„, a scris Mureșan pe o rețea de socializare.

Citește și: Republica Moldova marchează 32 de ani de Independență: Programul evenimentelor

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.