VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Nicu Popescu: Independența este o comoară, iar drumul spre aderare la UE reprezintă un pas semnificativ către un viitor luminos

Vicepremierul Nicu Popescu a transmis un mesaj de felicitare pentru cetățenii R. Moldova cu prilejul Zilei Independenței Republicii Moldova.

Cu ocazia Zilei Independenței, ne bucurăm să sărbătorim nu doar țara noastră, ci și obiectivul nostru de a trăi în pace și în armonie în familia europeană. Independența este o comoară prețioasă, iar drumul spre aderare la Uniunea Europeană reprezintă un pas semnificativ către un viitor mai luminos.

Astăzi, sărbătorim nu doar trecutul și realizările noastre, ci și speranțele și aspirațiile pentru viitor. Prin eforturile noastre de a promova valorile de pace, democrație și libertate, putem deveni un exemplu demn de urmat pentru toate națiunile. Integrarea europeană este un angajament către prosperitate, cooperare și înțelegere reciprocă, aducând cu sine oportunități infinite și legături puternice.

Să privim înainte cu încredere, unitate și dorința comună de a construi un viitor în care cetățenii noștri să se bucure de toate beneficiile oferite de integrarea europeană. Fie ca această zi să aducă împlinirea tuturor eforturilor noastre și să marcheze un nou capitol strălucitor în istoria Republicii Moldova. La mulți ani, Republica Moldova! La mulți ani, pace și integrare europeană!”, a transmis Nicu Popescu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.