VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Retrospectiva săptămânii prezentată de Nicoleta Toacă

La mulți ani, Republica Moldova. La 32 de ani de independență, țara are de spus o poveste frumoasă, o poveste a renașterii. În loc de regrete, să alegem să progresăm, să ducem mai departe speranțele și încrederea care au stat la temelia declarării independenței și continuă să ne ghideze pe fiecare. Să trăiești în pace, REPUBLICA MOLDOVA!

Principalele titluri ale ediției:

– Este o independenţă pentru care plătim scump, a fost clădită pe sacrificii, menționează avocatul Alexandru Postică, președintele Asociației Foștilor Deportați și Deținuți Politici din Moldova;

– Aflăm povestea tânărului Valeriu Țurcanu. A revenit în Moldova după 10 ani petrecuți peste hotare, gata să pună umărul la schimbările de care are nevoie societatea;

– Factorul economic alături de cel politic influențează revenirea diasporei acasă. Oleg Chiriță șeful Direcției „Inițiative Globale”din Bruxelles este convins că Moldova poate fi o țară ca-n afară.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.