VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Revenco, avertisment după protest: Trădătorilor de țară le transmit că în curând vor sta în fața judecății, oricât de mulți bani ar primi pentru a distruge țara

Ministra de Interne, Ana Revenco, a venit cu un avertisment după mitingul de duminică, 12 martie, organizat de Mișcarea pentru Popor. Ministra a declarat că MAI nu va admite ca „infractorii și trădătorii să ascundă violențele sub umbrela dreptului la protest”. Totodată, Revenco le-a transmis „trădătorilor de țară că în curând vor sta în fața judecății, oricât de mulți bani și ajutor ar primi pentru a distruge țara”.

„Turbulențele care au loc în aceste zile pe teritoriul țării noastre urmăresc să zdruncine democrația și stabilitatea Republicii Moldova. Sistemul afacerilor interne apără cu fermitate cetățenii, ordinea de drept și democrația pe care am construit-o timp de peste 30 de ani.

Față de turbulențele manifestate astăzi, precizez că MAI nu va admite ca infractorii și trădătorii să ascundă violențele sub umbrela dreptului la protest, a permisivității legale de a fi reprezentant în Parlament sau în fruntea unor APL-uri.

Vocea poporului nu înseamnă violență și trădare de țară! Cei care încalcă legea sub orice pretext, să se aștepte să răspundă în fața organelor de anchetă.

Toți cei care au adus violențe asupra civililor aflați pe străzi astăzi, cât și asupra organelor de aplicare a legii figurează acum în dovezile adunate de Poliția Națională.

Trădătorilor de țară le transmit avertismentul că în curând vor sta în fața judecății, oricât de mulți bani și ajutor ar primi pentru a ne distruge tara. Trădarea de țară este cea mai odioasă manifestare a unui om care s-a născut în țara noastră, este cetățean al Republicii Moldova, trăiește aici.

Dragi cetățeni, știu ca voi înțelegeți care sunt jocurile și interesele celor care vor să ne distrugă țara. Vă asigur că, așa cum am fost la datorie acum 31 de ani pentru apărarea patriei, la fel suntem și azi”, a scris ministra pe pagina personală de pe Facebook.

Ana Revenco a dat asigurări că Ministerul Afacerilor Interne va păstra stabilitatea în țară și nu va permite destabilizări care să pună în pericol siguranța cetățenilor.

Șeful administrației prezidențiale, Andrei Spînu și deputatul PAS, Radu Marian au venit cu reacții după protestul de duminică și au calificat manifestația „încă o încercare eșuată a Rusiei de a destabiliza Moldova”.

Reamintim că sute de persoane au venit în Capitală pentru a participa la protestul organizat de Mișcarea Pentru Popor. Manifestanții au insistat ca guvernarea să achite integral facturile pentru lunile de iarnă.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.