VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un depozit cu ceară, cuprins de flăcări la Cahul

Un depozit din Cahul în care se aflau mii de tone de ceară folosită pentru fabricarea lumânărilor a fost cuprins de un incendiu puternic. Șase echipaje de salvatori și pompieri au intervenit pentru a stinge flăcările. Potrivit IGSU, au fost distruse 70 la sută din cele 40 de tone de ceară care erau depozitate în încăperi.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență susțin că flăcările au cuprins atât stocurile de ceară, cât și utilaje tehnice dintr-o încăpere cu o suprafață de peste 200 de metri pătrați. Incendiul a fost lichidat timp de aproximativ patru ore.

Datorită intervenției prompte a pompierilor au fost salvate alte două depozite. În urma incendiului nu au fost înregistrate victime. În ultimele 24 de ore, angajații IGSU au intervenit în 48 de situații de risc.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.