VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Marina Tauber rămâne în arest la domiciliu pentru încă 20 de zile

Vicepreședinta Partidului Politic „ȘOR”, deputata Marina Tauber, rămâne în arest la domiciliu. Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au admis miercuri, 14 decembrie, recursul procurorilor anticorupție și au prelungit cu încă 20 de zile mandatul de arest pe numele deputatei.

Pe 25 octombrie, deputata Marina Tauber, a fost plasată în arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile. Atunci, colegiul Penal al Curții de Apel Chișinău a admis recursul declarat de procurori împotriva încheierii de înlocuire a măsurii preventive aplicate în privința deputatei partidului „ȘOR” Marina Tauber.

În iulie 2022, vicepreședinta Partidului Politic „ȘOR”, deputata Marina Tauber, rămasă fără imunitate parlamentară, a fost reținută pentru 72 de ore, după ce ofițerii CNA și procurorii anticorupție au efectuat percheziții în biroul de la Parlament al parlamentarei.

Marina Tauber, vizată în două cauze penale pornite pe faptul „acceptării cu bună știință a finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat” și „falsificarea raportului privind gestiunea financiară a formațiunii”, a rămas fără imunitate parlamentară, pe 21 iulie, după ce Parlamentul a aprobat cele două cereri ale procurorului general interimar, Dumitru Robu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.