VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Racheta, descoperită la Briceni. O echipă de geniști de la Ministerul Apărării merge la Briceni pentru a cerceta terenul

Ministerul Apărării anunță luni, 5 decembrie, că o echipă de geniști din cadrul Ministerului se deplasează la Briceni, unde a fost descoperită o rachetă într-o livadă, pentru a cerceta terenul.

Cu referire la informația despre atacurile aeriene asupra mai multor regiuni din Ucraina, din după-amiaza zilei de luni, 5 decembrie curent, Ministerul Apărării comunică următoarele: O echipă de geniști ai Armatei Naționale se deplasează în acest moment la Briceni pentru a cerceta terenul. Cu informații suplimentare vom reveni pe parcurs”, anunță reprezentanții Ministerului Apărării.

Luni, 5 decembrie, în apropierea orașului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Conform MAI, obiectul exploziv a fost descoperit de o patrulă a poliției de frontieră, care din cauza bombardamentelor rusești de astăzi, și-au intensificat gradul de atenție.

În legătură cu atacurile masive din Ucraina, Moldelectrica anunță despre perturbații în sistemul electroenergetic din Republica Moldova.

Ucraina a anunţat că Rusia a declanşat luni un nou atac masiv cu rachete. Apărarea antiaeriană ucraineană a reuşit să doboare o parte din rachetele care se apropiau. Până în prezent au fost raportate patru interceptări în regiunea Harkov, una în Dnipropetrovsk şi alta în Poltava. Şi în alte regiuni au fost raportate explozii, care ar putea fi interceptări ale apărării aeriene ucrainene.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.