VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Perturbații în sistemul electroenergetic din R. Moldova din cauza atacurilor masive ale rușilor în Ucraina: Sunt posibile deconectări

În legătură cu atacurile masive din Ucraina, Moldelectrica anunță despre perturbații în sistemul electroenergetic din Republica Moldova.

Sursa citată mai notează că sunt posibile deconectări de la energia electrică.

Amintim că Ucraina a anunţat că Rusia a declanşat luni un nou atac masiv cu rachete. Apărarea antiaeriană ucraineană a reuşit să doboare o parte din rachetele care se apropiau.

Până în prezent au fost raportate patru interceptări în regiunea Harkov, una în Dnipropetrovsk şi alta în Poltava. Şi în alte regiuni au fost raportate explozii, care ar putea fi interceptări ale apărării aeriene ucrainene.

Sursa citată precizează că sunt peste 100 de rachete care se apropie de ținte din Ucraina, lansate de bombardiere rusești și, cel mai probabil, și de rachete Kalibr lansate de pe mare.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.