VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Sirenele de raiduri aeriene răsună din nou în Ucraina. Rusia a lansat un nou val masiv de rachete asupra Ucrainei

Ucraina a anunţat că Rusia a declanşat luni un nou atac masiv cu rachete, în timp ce alertele aeriene răsună în multe părţi ale ţării, inclusiv în Kiev, relatează The Guardian.

Apărarea antiaeriană ucraineană a reuşit să doboare o parte din rachetele care se apropiau, potrivit corespondentului The Guardian.

Până în prezent au fost raportate patru interceptări în regiunea Harkov, una în Dnipropetrovsk şi alta în Poltava. 

Şi în alte regiuni au fost raportate explozii, care ar putea fi interceptări ale apărării aeriene ucrainene.

Sursa citată precizează că sunt peste 100 de rachete care se apropie de ținte din Ucraina, lansate de bombardiere rusești și, cel mai probabil, și de rachete Kalibr lansate de pe mare.

Unele dintre ele a trecut deja pe teritoriul ucrainean, iar ora impactului la Kiev este estimată la ora locală 14:15. De asemenea, ar putea exista un al doilea val de rachete îndreptate spre capitală, care ar urma să decoleze în următoarele minute.

„Nu ignorați alarma”, a declarat Andriy Yermak, șeful statului major prezidențial ucrainean.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.