VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Starea drumurilor publice: Cum se circulă la Soroca și Căușeni

Administrația de Stat a Drumurilor anunță că astăzi, 5 decembrie, se circulă cu dificultate în raioanele Soroca și Căușeni.

Potrivit directorului general al Întreprinderii, Sergiu Bejan, în weekend din cauza condițiilor climaterice au fost înregistrate mai multe accidente rutiere.

„În această noapte au fost antrenate pe traseele naționale 68 de unități de transport. S-au împrăștiat peste 708 tone de material antiderapant și au fost antrenați peste 81 de muncitori. Circulă pe suprafața carosabilului în stare satisfăcătoare, dar atenționăm suplimentar toți participanții la trafic mare atenție pe sectoarele în care se pot forma polei. Sunt sectoare în care microzonarea climaterică au derapaje de la oră la oră”, a menționat Sergiu Bejan.

Potrivit unor imagini video plasate pe rețelele de socializare, din cauza poleiului la această oră sunt înregistrate ambuteiaje pe direcția Stăuceni- Chișinău.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.