VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ O rachetă, descoperită într-o livadă din Briceni. MAI: „Zona a fost izolată. Sunt așteptate serviciile Bombteh și IGSU”

În urmă cu puțin timp, în apropierea orașului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. Anunțul a fost făcut luni, 5 decembrie, de către reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Conform MAI, obiectul exploziv a fost descoperit de o patrulă a poliției de frontieră, care din cauza bombardamentelor rusești de astăzi, și-au intensificat gradul de atenție.

Poliția de frontieră a intensificat patrulele și a ridicat gradul de atenție în zona Inspectoratelor Briceni și Ocnița. În acest moment, zona în care a fost descoperită racheta a fost izolată de patrule ale poliției și poliției de frontieră. La fața locului sunt așteptate serviciile specializate ale Ministerului de Interne, Bombteh și IGSU”, menționează MAI.

În legătură cu atacurile masive din Ucraina, Moldelectrica anunță despre perturbații în sistemul electroenergetic din Republica Moldova.

Ucraina a anunţat că Rusia a declanşat luni un nou atac masiv cu rachete. Apărarea antiaeriană ucraineană a reuşit să doboare o parte din rachetele care se apropiau. Până în prezent au fost raportate patru interceptări în regiunea Harkov, una în Dnipropetrovsk şi alta în Poltava. Şi în alte regiuni au fost raportate explozii, care ar putea fi interceptări ale apărării aeriene ucrainene.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.