VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Comunitatea Energetică Europeană salută contractul Energocom-MGRES: Prețuri accesibile la energia electrică

Comunitatea Energetică Europeană salută contractul de furnizare a energiei electrice dintre S.A Energocom și Centrala de la Cuciurgan (MGRES).

Într-un comunicat remis presei, se menționează că ”în aceste vremuri grele de iarnă, acest aranjament va permite clienților de pretutindeni în Moldova să aibă acces la energie electrică la prețuri accesibile”.

De asemenea, Secretariatul Comunității apreciază eforturile guvernului de diversificarea a surselor de energie și reformelor de guvernanță realizate în ultimele luni.

”Reformele ulterioare în conformitate cu normele Comunității Energiei și integrarea în sistemul și piețele europene trebuie să rămână o prioritate și în viitor”, se mai arată în comunicat.

Menționăm că Comunitatea Energetică Europeană este o instituție europeană care are scopul să integreze piața europeană de energie. Parte a comunității energetice sunt țările membre UE și țările din vecinătatea UE.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.