VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Deputata Marina Tauber, eliberată din arest la domiciliu

Vicepreședinta Partidului Politic ȘOR, deputata Marina Tauber, a fost eliberată din arest la domiciliu. O decizie în acest sens a fost luată astăzi, 18 octombrie, de către Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana.

Astfel, Marina Tauber se va afla sub control judiciar timp de 30 de zile.

După decizia instanței, Marina Tauber a lansat noi acuzații către președinta țării, Maia Sandu.

”Maia Sandu este o sociopată și o psihopată. Ea trebuie să fie verificată de medici. Dacă toți susținătorii ei din străinătate care o susțin nu vor atrage atenție la starea ei, eu cred că noi o să avem consecințe foarte grave”, a menționat Tauber.

În iulie curent, vicepreședinta Partidului Politic „ȘOR”, deputata Marina Tauber, rămasă fără imunitate parlamentară, a fost reținută pentru 72 de ore, după ce ofițerii CNA și procurorii anticorupție au efectuat percheziții în biroul de la Parlament al parlamentarei.

Marina Tauber, vizată în două cauze penale pornite pe faptul „acceptării cu bună știință a finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat”, a rămas fără imunitate parlamentară, pe 21 iulie, după ce Parlamentul a aprobat cele două cereri ale procurorului general interimar, Dumitru Robu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.