VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cetățenii sunt îndemnați să regleze consumul de energie termică în locuințe

Termoelectrica îndeamnă consumatorii și administratorii de bloc să regleze consumul de energie termică în locuințe, pentru confortul termic al locatarilor și neadmiterea supraconsumului de energie termică. Apelul vine în contextul temperaturilor ridicate din ultimele zile.

Termoelectrica asigură furnizarea calitativă a energiei termice până la branșamentul clădirii (punctul de conectare), iar sistemul  ingineresc de încălzire intrabloc este administrat de locatari, prin intermediul administratorul de bloc.

„Instalațiile Termoelectrica funcționează la parametri optimi din punct de vedere tehnologic. Astfel, dacă locatarii observă caloriferele supraîncălzite, recomandăm să solicite intervenția administratorului de bloc pentru reducerea debitului de agent termic”, precizează întreprinderea într-un comunicat.

Meteorologii au prognozat pentru următoarele zile vreme deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, cu temperaturi de până la +14 grade Celsius pe timp de zi.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.