VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Peste 100 de platani vor fi plantați pe strada 31 August din Capitală

Pe strada 31 August 1989 au fost demarate lucrările de plantare a arborilor de specie platan. Această inițiativă face parte din Pachetul II al proiectului „Reabilitarea străzilor centrale și modernizarea iluminatului public al centrului municipiului Chișinău”, proiect finanțat de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și Banca Europeană de Investiții (BEI).

Potrivit Primăriei Chișinău, în total, pe întreaga porțiune a străzii vor fi plantați 116 arbori cu balot de pământ, având o înălțime cuprinsă între 3 și 3,5 metri, cu scopul de a asigura continuitatea florei în zona stradală și de a menține statutul de „coridor verde”.

Anterior, în cadrul aceluiași proiect, pe străzile Alexandru cel Bun și Tighina au fost plantați 42 de arbori, selectați în conformitate cu planul dendrologic al proiectului.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.