VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

30 de zile de arest pentru Mihail Bagas, candidatul Partidului LOC pentru funcția de primar al municipiului Chișinău

Candidatul Ligii Orașelor și Comunelor (LOC) pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, Mihail Bagas, reţinut de ofiţerii Centrului Naţional Anticorupţie (CNA) şi procurori de la Procuratura Anticorupţie la data de 21 septembrie, a fost plasat în arest pentru 30 de zile.

Bagas este acuzat de spălare de bani și finanțarea partidelor politice. Candidatul la șefia Capitalei susține că nu este vinovat și că este prieten din copilărie cu Ilan Șor

Mihail Bagas, candidatul Ligii Orașelor și Comunelor pentru funcția de primar general al capitalei, a depus pe 19 septembrie actele necesare pentru înregistrarea sa la alegerile locale din toamnă, la Comisia Electorală Centrală.

Reamintim că și deputații neafiliați, foștii socialiști Irina Lozovan și Alexandr Nesterovschi, rămași la data de 21 septembrie fără imunitate parlamentară, își vor petrece următoarele 30 de zile în arest.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.