VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Analistul politic, Roman Mihăeș, candidatul PNL pentru funcția de primar de Chișinău

Analistul politic, Roman Mihăeș, este candidatul Partidului Național Liberal din Moldova pentru funcția de primar al municipiului Chișinău. O decizie în acest sens a fost luată astăzi, în cadrul Conferinței Organizației municipale a Partidului Național Liberal din Moldova(PNL).

Contactat de Politik.md, Roman Mihăeș, a menționat că a acceptat propunerea PNL de a candida la Primăria Chișinău.

Totodată, acesta a subliniat că luni, 25 septembrie, va depune dosarul la Consiliul electoral Chișinău.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.