VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ultima oră! Alexandr Nesterovschi, în arest pentru 30 de zile, iar Irina Lozovan, plasată în arest la domiciliu

Deputații neafiliați, foștii socialiști Irina Lozovan și Alexandr Nesterovschi, rămași la data de 21 septembrie fără imunitate parlamentară, își vor petrece următoarele 30 de zile în arest.

Potrivit deciziei pronunțate de magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, Alexandr Nesterovschi s-a ales cu mandat de arestare pentru 30 de zile, iar deputatul Irina Lozovan va sta 30 de zile în arest la domiciliu.

Foștii deputați socialiști Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan au părăsit primăvara fracțiunea parlamentară a Blocului comuniștilor și socialiștilor, dar și Partidul Socialiștilor, iar în scurt timp au aderat la noile proiecte politice ale condamnatului Ilan Șor, inițial Mișcarea pentru Popor, iar apoi la Partidul „Renaștere”.

Cei doi parlamentari sunt acuzați de acceptarea finanțării partidului pe care îl reprezintă acum din partea unui grup criminal.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.