VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Zinaida Greceanîi va conduce stafful electoral al socialiștilor la alegerile din Chișinău

Deputata Zinaida Greceanîi va conduce stafful electoral municipal Chișinău al PSRM. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Comitetului executiv al PSRM, la care au participat și președinții organizațiilor teritoriale din Chișinău.

Candidatura Zinaidei Greceanîi a fost propusă de secretarul executiv al PSRM, Igor Dodon.

Menționăm că candidatul PSRM pentru funcția de primar al capitalei este Adrian Albu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.