VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

„Este greșită!” Recean solicită revizuirea deciziei de a dubla tariful pentru parcarea de la Aeroport

Decizia Aeroportului Internațional Chișinău de a crește prețul parcării este greșită, susține premierul Dorin Recean, după ce ieri, 6 august, administrația aerogării a anunțat că dublează tariful.

Prim-ministrul afirmă că problema mașinilor parcate pe termen lung, care blochează accesul pentru parcarea de scurtă durată pentru familii și pasageri, poate fi rezolvată altfel.

Recean a precizat într-o postare pe rețelele de socializare că „a solicitat revizuirea acestei decizii”.

Administrația Aeroportului Internațional Chișinău a dublat la 6 august prețul în parcarea multietajată din fața aerogării. Tariful a crescut de la 10 la 20 de lei pentru o oră, iar prețul pentru 24 de ore, s-a majorat până la 200 de lei.

Potrivit administratorului aeroportului, Constantin Vozian, această decizie a fost luată pentru a putea asigura modernizarea aeroportului, pentru reducerea taxelor aeroportuare și, ulterior, atragerea companiilor aeriene low-cost.

Amintim, acum trei săptămâni, administrația Aeroportului Chișinău anunța că 75 la sută din locurile parcării aerogării sunt ocupate de mașini cu numere ucrainene de înmatriculare.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.