VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dodon și Batrîncea cedează în fața deputatului PSRM, Adrian Albu. Socialistul va fi candidat la scrutinul local din Chișinău

Doi lideri ai Partidului Socialiștilor, Igor Dodon și Vlad Batrîncea, se dezic de declarațiile și intențiile lor anterioare de a candida la alegerile locale pentru municipiul Chișinău și anunță că formațiunea îl propune pentru lupta electorală pe deputatul socialist Adrian Albu.

”A avut loc ședința executivului PSRM unde a fost susținută candidatura lui Adrian Albu. Albu este deputat PSRM, fostul șef al aparatului Parlamentului, are o experiență impunătoare, este jurist, tată a trei copii. Dumnealui va face tot posibilul să fie scrisă o pagină de aur pentru dezvoltarea Capitalei. Dl Albu va îndeplini cu fermitate sloganul și programul socialiștilor inițiat în 2019”, a declarat Igor Dodon.

Amintim, încă de la mijlocul lunii mai, prin mai multe conferințe și intervenții la TV, Igor Dodon și Vlad Batrîncea au anunțat că unul dintre ei va fi candidatul pentru scrutinul local din Capitală, iar decizia finală va fi anunțată în august. Liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat că formațiunea va promova în continuare programul stabilit încă acum patru ani când l-a promovat la funcția de edil pe Ion Ceban. De asemenea, Dodon s-a arătat convins că în turul doi al scrutinului vor ajunge candidatul PSRM și cel al PAS.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.