VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Aeroportul Chișinău a revizuit tarifele la parcare: Care sunt noile prețuri valabile din 8 august

Aeroportul Chișinău a revizuit tarifele la parcare, după ce astăzi, premierul Dorin Recean, a declarat că decizia de a dubla prețurile este greșită.

Conform tarifelor noi, peste 90% din beneficiari, majoritatea cetățeni ai Republicii Moldova, vor parca gratuit sau la tariful vechi de 10 lei/ora.

Conform solicitării prim-ministrului, a fost revizuita politica tarifară pentru parcarea din perimetrul aeroportului. Conform tarifelor noi, peste 90% din beneficiari, majoritatea cetățeni ai Republicii Moldova, vor parca gratuit sau la tariful vechi de 10 lei/ora. Menționăm că aproximativ 93% din automobilele parcate au un timp de staționare de maxim 3 ore. În plus, timpul pentru parcare gratuită crește de la 15 minute la 45 de minute”, precizează sursa citată.

Noile tarife sunt:

Primele 45 min de parcare vor fi gratuite;

Primele 3 ore de parcare vor fi la un tarif de 10 lei ora;

Pentru următoarele ore, de la 4-10 ore tariful va fi de 20 lei/ora;

Pentru primele 1-7 zile tariful va fi de 200 lei/ziua;

Pentru a preveni abuzurile, începînd cu ziua 8, tariful va fi de 400 lei/ziua;

Noile tarife vor intra în vigoare începând cu ziua de mâine, marți, 8 august.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.