VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vizita prim-ministrului Dorin Recean la Bruxelles se amână: Motivul anunțat de Guvern

Premierul Dorin Recean și-a amânat vizita la Bruxelles care urma să aibă loc în perioada 20-21 aprilie. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă.

Potrivit lui Dniel Vodă, vizita a fost amânată din motiv că președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și-a amânat programul public în urma unor circumstanțe de familie.

În contextul amânării programului public al președintei Comisiei Europene Ursula von der Leyen pentru astăzi și mâine, urmare a unor circumstanțe de familie, a fost convenită contramandarea vizitei la Bruxelles a prim-ministrului Dorin Recean pentru o dată ulterioară”, a precizat Vodă.

Citește și: Dorin Recean pleacă la Bruxelles: Va avea întrevederi cu Ursula von der Leyen, Josep Borrell și Roberta Metsola

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.