VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dorin Recean pleacă la Bruxelles: Va avea întrevederi cu Ursula von der Leyen, Josep Borrell și Roberta Metsola

Premierul Dorin Recean va efectua în perioada 20-21 aprilie, o vizită de lucru la Bruxelles. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă.

Potrivit sursei citate, la Bruxelles, Dorin Recean va fi însoțit de ministrul de Externe, Nicu Popescu.

În după amiaza zilei de joi premierul se va deplasa la Bruxelles. În cadrul vizitei, prim-ministrul va avea întrevederi cu mai mulți oficiali europeni: președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, vicepreședintele Comisiei Europene, Josep Borrell, comisarul european pentru Economie, Paolo Gentiloni, precum și comisarul pentru Justiție, Didier Reynders”, a precizat Daniel Vodă.

De asemenea, pe agenda vizitei sunt incluse întrevederi și cu alți oficiali europeni.

La Bruxelles discuțiile prim-ministrului se vor axa pe prioritățile Guvernului R. Moldova, precum asigurarea păcii și stabilității în regiune, îmbunătățirea bunăstării populației, agenda de reforme, inclusiv în domeniul justiției, fortificarea economică, inclusiv în domeniul energetic, comerț, precum și colaborarea mai strânsă cu UE în domeniul politicii externe și de securitate”, a mai subliniat purtătorul de cuvânt.

Menționăm că aceasta este cea de a doua vizită pe care o desfășoară premierul Dorin Recean în străinătate, după prima sa vizită desfășurată la București în luna martie.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.