VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Un nou protest în centrul Capitalei: Tauber a cerut audiere la Recean. Reacția Guvernului

Membrii și simpatizanții Partidului Șor protestează din nou în Capitală. De această dată aceștia s-au adunat în fața clădirii Guvernului, unde duminică au lăsat o Rezoluție premierului Dorin Recean, în care au solicitat ca statul să achite facturile cetățenilor pentru lunile decembrie, ianuarie și februarie.

Protestatarii au cerut premierului Dorin Recean să iasă afară pentru a discuta cu cetățenii. Totodată, deputata Marina Tauber a solicitat audiere la prim-ministru.

”Vă anunțăm că Mișcarea pentru Popor a luat decizia ca joi, la ora 11:00, când va fi ședința Parlamentului, va protesta în fața Legislativului. Am vrut astăzi să vorbim cu dl Recean, însă el nu a vrut să ne asculte. Vom prezenta joi o inițiativă legislativă privind mecanismul de compensare a facturilor cetățenilor pentru perioada rece a anului. Joi vom face tot posibilul ca majoritatea parlamentară și opoziția să voteze acest proiect de lege”, a declarat Tauber.

Solicitat de Vocea Basarabiei, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, a declarat:

”Guvernul nu comentează protestul. Mulțumim!”, ne-a răspuns acesta.

Amintim că în timpul protestului de duminică atât organizatorii, cât și participanții la manifestație au admis mai multe ilegalități, manifestate prin încălcarea activităților cotidiene și de business ale cetățenilor, blocarea traficului rutier pe trasee, ultragiere, agresiune și violență manifestată față de forțele de ordine.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.