VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 27.01.2023

În ediția de azi:

- Dacă Ucraina nu va ține piept armatei ruse, Republica Moldova va cădea într-o zonă de influență rusă. Declarația a fost făcută de Alexei Busuioc, expert în administrație publică, în cadrul emisiunii Puncte de Reflecție de la Vocea Basarabiei.

- Securitatea din regiune, provocările cauzate de războiul Rusiei în Ucraina, dar și cooperarea în sectorul energetic. Sunt câteva dintre subiectele discutate ieri de președintele Parlamentului, Igor Grosu, cu președintele Turciei, Recep Tayip Erdoğan.

- Cel puțin 11 persoane au fost ucise și alte 11 au fost rănite, într-un atacat masiv al forțelor ruse asupra orașelor ucrainene. Se întâmplă în a doua zi după ce SUA și Germania au anunțat că vor livra tancuri moderne Kievului.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.