VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Olga Ciolacu, despre goana după avuție: Toate casele rămân pustii și se demolează, dar omului tot nu-i ajunge

Interpreta Olga Ciolacu consideră că în prezent cerințele oamenilor sunt exagerate, iar moldovenii ar trebui să se încadreze tendința care e acum la modă în Europa – minimalism.

Eu aș vrea să le spun că omul a pierdut măsura. Să ne aducem aminte de zicala veche a grecilor: totul cu măsură! Adică, omul vrea din ce în ce mai mult și nici măcar el singur nu înțelege de ce i-ar trebui atât de mult.

Eu mă uit câte case, cât a muncit omul acesta să facă casă mare și nu știu ce, copiii au plecat în lume, s-au dus și toate casele rămân pustii și se demolează, dar omului tot nu-i ajunge. Trebuie să ne încadrăm și noi în tendința asta care-i la modă acum în Europa – minimalism se numește. Omul să trăiască cu câteva lucruri de care are nevoie.

Eu văd după mine, dacă stai și te gândești cât îi trebuie unui om, eu am trei perechi de haine care îmi plac și sunt naturale sută la sută, le îmbrac zi la zi pe acestea și 200 de perechi, care pentru ce stau în pod și stau nu știu pe unde? Așa-i în toate – omului îi trebuie două case, dacă are una, îi mai trebuie încă un sarai, îi mai trebuie și aceea și ia să-i mai cumpăr mașină și lui fiică-mea ș.a.m.d”, a declarat artista într-un interviu pentru Vocea Basarabiei.

Totodată, Olga Ciolacu a subliniat că în goana asta mare după avuție omul uită să pună adevăratele valori în capul mesei.

Adevăratele valori sunt credința în Dumnezeu, în primul rând. Uitați-vă, bisericile noastre sunt pustii. Credința în Dumnezeu, oricât am vrea noi să ne facem de deștepți și de inteligenți, și fraieri, dar suntem fraieri într-un fel, pentru că, iată, eu tot citesc și mă interesez foarte mult, teoria cuantică ne aduce tot mai aproape și mai aproape de ideea că Dumnezeu există și lumea cealaltă există în lumea cuantică. Cred că nu va trece foarte mult timp până când asta se va demonstra”, a mai spus interpreta.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.