VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atenție la ce cumpărați: ANSA retrage un lot de carne de curcan

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) anunță că a dispus, în mod urgent, retragerea unui lot de carne de curcan.

Într-un comunicat remis presei, Agenția subliniază că motivul rechemării este focarul de gripă aviară la o fermă de curcani din România.

În acest sens, ANSA îndeamnă persoanele care au achiziționat produse din lotul dat să se abțină de a le consuma.

Totodată Agenția anunță că consumatorii sunt în drept să le returneze magazinului de unde au fost procurate în baza bunului fiscal.

Denumire produs: Carne de curcan în asortiment.

Origine: România.

Importator: SRL „STS Trading”, mun. Chişinău.

Produsul a fost plasata în comerţ în perioada: 24.01.2023 – 27.01.2023

Lotul expirară la data: 01.02.2023.

Menționăm că în conformitate cu legislația în vigoare, operatorii care comercializează produse neconforme sunt responsabili de retragerea acestora de pe piață și cooperează cu Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor privind acțiunile întreprinse pentru evitarea sau reducerea riscurilor prezentate de un produs alimentar introdus pe piață.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.