VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Oazu Nantoi, despre contractul Energocom-MGRES: Aceste negocieri nu au fost transparente

Deputatul PAS, Oazu Nantoi, a vorbit în cadrul emisiunii Puncte de Reflecție de la Vocea Basarabiei despre contractul de livrare a energiei electrice semnat de compania de stat Energocom cu MGRES (Centrala de la Cuciurgan) pentru luna decembrie.

Politicianul a menționat că se atestă o lipsă de transparență în negocierea contractului cu Tiraspolul.

Pentru a evita scenariul cel mai rău s-a mers pe calea aceasta. Aceste negocieri nu au fost transparente. Noi nu cunoaștem toate detaliile, dar asta este realitatea”, a subliniat Nantoi.

Totodată, Nantoi a subliniat că ”va transmite” Guvernului PAS să fie mai transparent.

Este o soluție care nu provoacă entuziasm. Pentru cei critici provoacă semne de întrebare, absolut logice cu privirea la transparența negocierilor, dar asta e o soluție temporară, care să sperăm că ne va oferi un răgaz”, a mai declarat Nantoi.

Amintim că compania de stat Energocom a semnat, sâmbătă, 3 decembrie, contractul de livrare a energiei electrice cu MGRES (Centrala de la Cuciurgan) pentru luna decembrie.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.