VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Natalia Gavrilița pleacă într-o vizită de lucru la Hâncești: Cu cine va avea întrevederi

Mâine, 16 decembrie, prim-ministra Natalia Gavrilița se va afla în raionul Hâncești, unde va avea o loc o ședință cu reprezentanții autorităților publice locale din raion.

În cadrul întâlnirii, vor fi discutate principalele probleme cu care se confruntă locuitorii din regiune. De asemenea, vor fi  analizate prioritățile Strategiei de Reformă a administrației publice, care are drept obiectiv îmbunătățirea vieții cetățenilor în toate regiunile Republicii Moldova. Natalia Gavrilița va vorbi și despre prioritățile Guvernului pentru anul viitor, inclusiv despre oportunitățile pe care le-a dezvoltat Executivul pentru localitățile care vor dori să se amalgameze voluntar”, anunță serviciul de presă al Guvernului.

Totodată, sursa citată notează că după întrevederea cu primarii din raion, prim-ministra va vizita Liceul Teoretic „Ștefan Holban” din satul Cărpineni.

Anul curent, instituția a fost dotată cu echipament modern în cadrul proiectului „Reforma Învăţământului în Moldova”, implementat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, cu susținerea Băncii Mondiale.

De asemenea, Natalia Gavrilița va avea o întrevedere cu primarul localității, Ion Cărpineanu, în cadrul căreia va fi discutat procesul de implementare a proiectului „Satul European”, care a ajuns în localitate. Prin intermediul proiectului, va fi reparată Casa de Cultură.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.