VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Membrul unui grup criminal, reținut pentru escrocherie: Prejudiciul cauzat se ridică la 40.000 de euro

Un grup infracțional specializat în comiterea escrocheriilor a fost destructurat de polițiștii Capitalei. Este vorba despre trei femei și doi bărbați de naționalitate străină, care se dădeau drept medici.

Aceștia contactau victimele aleatoriu cu număr străin, la telefonul fix și, sub pretextul că apropiații lor au produs un accident rutier în urma căruia a avut de suferit o persoană solicitau mijloace bănești pentru achitarea serviciilor medicale. 

Grupul este suspectat în opt cazuri de escrocherie, cu un prejudiciu de aproximativ 40.000 de euro.

Unul dintre suspecți, un bărbat de 58 de ani, domiciliat în Chișinău, a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Ceilalți membri urmează a fi identificați și reținuți.

Pentru infracțiunea comisă, suspecții riscă amendă în mărime de la 42.500 la 67.500 de lei sau închisoare de la 2 la 6 ani.

Oamenii legii îndeamnă cetățenii să verifice veridicitatea informațiilor, datelor și link-urilor pe care le primesc, pentru a nu deveni ținta infractorilor.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.