VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ În urma atacurilor cu drone la Kiev, Ucraina cere excluderea Rusiei din G20

Ucraina cere luni excluderea Rusiei din G20, cu o lună înainte de un summit prevăzut în Indonezia, în urma unor valuri de atacuri cu drone kamikaze la Kiev, relatează News.ro.

„Cei care dau ordinul atacării unor infrastructuri critice (…) şi care organizează mobilizarea generală pentru a acoperi linia frontului cu cadavre nu se pot aşeza la aceeaşi masă cu liderii G20. Rusia trebuie să fie exclusă”, îndeamnă într-un mesaj postat pe Twitter un consilier al preşedinţiei ucrainene, Mihailo Podoliak.

Rusia și NATO încep de astăzi exerciții în paralel, cu forțele nucleare. Kievul este atacat luni dimineața cu drone kamikaze. Peste noapte, rușii au incendiat un depozit de păcură din Nikolaev, aparent pentru a-i lăsa pe locuitori fără căldură.

Autoritățile raportează luni dimineața două explozii în centrul Kievului și cer locuitorilor să stea în adăposturi. O a treia dronă a fost doborâtă de antiaeriana ucraineană.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.