VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Elevii din Capitală nu vor merge azi la școală. Grădinițele vor activa

Comisia Situații Excepționale Chișinău a decis că elevii din școlile din capitală, inclusiv școlile de artă să aibă azi zi liberă, iar lecțiile vor fi recuperate ulterior, a anunțat primarul general al Capitalei, Ion Ceban.

Acesta anunță că fiecare instituție educațională va decide individual când și în ce mod vor recupera orele, pe parcursul anului. Totodată, acesta a precizat că grădinițele vor activa.

La fel, este recomandat ca angajații să nu fie penalizați dacă vin cu întârziere la muncă.

„Serviciile Primăriei vor continua să intervină pe străzile orașului non-stop, prioritar pe străzile și trotuarele principale, accesele către grădinițe, instituții medicale și sociale. Rugăm înțelegere și prudență din partea tuturor locuitorilor”, a menționat edilul capitalei.

Menționăm că Ministerul Educației și Cercetării (MEC) recomandă autorităților publice locale să examineze posibilitatea suspendării procesului educațional în localitățile unde accesul la instituțiile de învățământ este îngreunat sau imposibil din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.