VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Viscolul a sistat activitatea bacului de la Molovata și a PTF Cișmichioi. Situația la trecerea frontierei de stat

Din cauza rafalelor de vânt puternic ce perturbă circulația pe râul Nistru, bacul de la Molovata, raionul Dubăsari, și-a sistat temporar activitatea. De asemenea, Punctul de trecere Cișmichioi și-a întrerupt activitatea din cauza deconectării energiei electrice și din cauza blocării drumului de acces. Anunțul a fost făcut de Serviciul Vamal, care a precizat că și astăzi la frontiera de est, vest și sud a țării, circulaţia autovehiculelor se desfăşoară în condiţii de iarnă.

Potrivit autorităților de frontieră, traversarea camioanelor prin punctele de trecere a frontierei Leușeni-Albița, Cahul și Giurgiulești este restricționată. Autoritățile din România interzic temporar circulația camioanelor din cauza drumurilor publice blocate.

Totodată, din cauza drumul înzăpezit între punctele de trecere a frontierei moldo-ucrainene Giurgiulești (R.Moldova) și Reni (Ucraina) a fost sistată circulația până la ameliorarea condițiilor meteo.

De asemenea, din cauza drumului înzăpezit, rămâne a fi blocat accesul spre punctele de trecere a frontierei Ceadîr-Lunga 1 și Ceadîr-Lunga 2.

Serviciul vamal afirmă că toate celelalte puncte de trecere a frontierei activează în regim normal.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.