VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un autocar cu pasageri din R. Moldova s-a răsturnat în România. 16 persoane, spitalizate

Un autocar care circula pe ruta Italia – Republica Moldova, a derapat în apropierea localității Costești, județul Vaslui, România. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui și SMURD.

Potrivit MAEIE, în autocar se aflau 38 de cetățeni moldoveni și unul străin. 16 cetățeni moldoveni au suferit răni ușoare și sunt în afara oricărui pericol. Aceștia au fost internați în cel mai apropiat spital unde le-a fost acordată asistența necesară. Ceilalți pasageri și-au continuat drumul spre Chișinău cu un alt mijloc de transport pus la dispoziție de transportator.

MAEIE precizează că, la nivelul oficiului consular, nu au fost recepționate solicitări de asistență consulară în legătura cu acest accident, responsabilii de la consulat fiind în contact cu autoritățile române, pentru a acorda asistență consulară în funcție de solicitări.

În legătură cu ninsoare și viscolul din țara noastră, dar și din România și alte țări, autoritățile recomandă conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu şi-au echipat corespunzător autovehiculele cu anvelope specifice sezonului și să urmărească anunțurile autorităților locale privind condițiile de călătorie.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.