VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Toate serviciile municipale se află în teren pentru înlăturarea consecințelor ploii

Toate serviciile municipale specializate sunt implicate în teritoriu pentru înlăturarea consecințelor ploii torențiale de marți seara. Despre aceasta informează Primăria Capitalei.

Potrivit sursei citate, intervenția regiilor a început imediat după ploaie și va continua pe parcursul întregii zile.

”Toate zonele afectate de căderi de arbori au fost deblocate, iar echipele de muncitori de la Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” lucrează pentru evacuarea deșeurilor vegetale și salubrizarea teritoriului.

De asemenea, Î.M. „Regia Exdrupo” și Regia locativ-comunală sunt implicate la salubrizarea străzilor și a trotuarelor primordial în sectoarele Centru, Rascani, Ciocana.

Totodată, echipele ÎMREI „Lumteh” intervin la înlăturarea defecțiunilor la rețelele de iluminat din sectoare”, precizează Primăria.

Chișinăuienii sunt îndemnați să informeze despre problemele apărute în urma ploii de marți seara la numerele de telefon: 022 22-22-67 sau 022 22-26-04.

Citește și: Inundații în mai multe regiuni ale țării: Peste 30 de persoane, salvate

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.