VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Tehnică militară pe drumurile din țară. Ministerul Apărării îndeamnă populația să nu se panicheze

În contextul finalizării exercițiului „Scutul de Foc 2022”, tehnica militară urmează să se întoarcă din centrele de instruire la locurile de dislocare permanentă. Astfel, Ministerul Apărării îndeamnă populația să păstreze calmul. 

„Vă rugăm să nu vă panicați atunci când veți vedea, pe parcursul următoarelor zile, vehicule militare care aparțin Armatei Naționale deplasându-se pe drumurile naționale și să nu distribuiți imaginile în mediul online, pentru a evita apariția știrilor false”, se arată într-un comunicat emis de Minister. 

Amintim că recent, în mediul online au fost distribuite mai multe imagini sau secvențe video cu deplasarea, pe drumurile naționale, a unor coloane de tehnică militară, care aparțin Armatei SUA. Ministerul Apărării al R. Moldova a precizat că video-urile respective nu sunt actuale, au fost realizate în anul 2016 și au scopul de a crea panică și dezinformare în rândul populației.

Menționăm că, la 19 septembrie, la Baza Militară de Instruire a Armatei Naţionale a avut loc ceremonia de deschidere a exerciţiului multinaţional „Scutul de Foc-2022”, la care au participat militari ai Armatei Naționale, reprezentanți ai structurilor de forță din Republica Moldova, militari din România şi Statele Unite ale Americii.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.