VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șeful Procuraturii Ungheni implicat în accidentul soldat cu patru morți rămâne în funcție

Șeful Procuraturii Ungheni, Dumitru Triboi, implicat în accidentul de la Bahmut, soldat cu patru morți, rămâne în funcție.

Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a respins, în ședința din 15 noiembrie, demersului procurorului general interimar, Ion Munteanu, de a-l suspenda pe procuror din funcție. Decizia a fost luată de CSP, cu paritate de voturi.

Procurorul Dumitru Triboi se află în prezent în arest preventiv.

Amintim că în seara zilei de 20 octombrie, un automobil Skoda la volanul căruia era procurorul Dumitru Triboi, a lovit o căruță în care se aflau 6 persoane. Tragicul accident a avut loc în localitatea Bahmut. raionul Călărași. Ca urmare a impactului, a murit un copil de câteva luni, părinții și bunica. Bunicul și a doua nepoțică, în vârstă de 4 ani, au fost internați în stare gravă la spital.Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.