VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Accidentul din raionul Călărași, soldat cu patru morți și doi răniți, provocat de un procuror: Precizările PG

Procuratura Generală anunță că șoferul care a provocat tragicul accident din raionul Călărași, soldat cu patru morți și doi răniți, a fost provocat de un procuror.

Totodată, instituția subliniază că a fost pornită o cauză penală.

Deoarece s-a stabilit că la volanul automobilului se afla un procuror, urmărirea penală a fost pornită de către Procurorul General interimar, fiind stabilită competența efectuării urmăririi penale Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, cu constituirea unui grup de urmărire penală format din procurori și ofițeri de urmărire penală. Conducătorul mijlocului de transport a fost reținut, urmând ca procurorii să solicite aplicarea măsurii preventive arestarea preventivă”, precizează PG.

Menționăm că potrivit Zdg.md, șoferul care a provocat accidentul produs ieri seara pe traseul R-1, localitatea Bahmut, este procurorul-șef al Procuraturii raionului Ungheni, Dumitru Triboi. 

Alte circumstanțe se stabilesc.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.