VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Percheziții la Comrat: Un bărbat, cercetat penal pentru ar fi ajutat mai mulți ucraineni să ajungă ilegal în Moldova

Un bărbat este cercetat penal pentru organizarea migrației ilegale pentru patru cetățeni ucraineni. În cadrul perchezițiilor la domiciliul acestuia oamenii legii au ridicat un automobil și un telefon mobil.

Potrivit poliției de frontieră, dosarul penal a fost pornit în luna august 2023. În zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Vulcănești au fost depistați doi bărbați ucraineni, ajunși fraudulos în Republica Moldova. Aceștia ar fi achitat peste 7.000 de dolari pentru trecerea ilegală a frontierei moldo-ucrainene și, ulterior să le fie asigurată deplasarea într-o țară din spațiul Schengen. 

Cercetările continuă în vederea elucidării circumstanțelor și depistării tuturor persoanelor implicate în acțiunile ilegale.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.