VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Moldovenii, atenționați să evite anunțurile și site-urile dubioase ce oferă angajări în Israel

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă avertizează cetățenii moldoveni care au lucrat anterior în Israel că, în ultima perioadă, în mediul online au apărut mai multe informații despre posibilitatea angajării repetate a muncitorilor moldoveni în domeniul construcțiilor în Israel.

În acest sens, instituția precizează că, în prezent, nu există un mecanism legal oficial în Republica Moldova privind revenirea cetățenilor moldoveni la muncă pe teritoriul Israelului în baza Acordului bilateral moldo-israelian, transmite Moldpres.

Astfel, ANOFM recomandă cetățenilor moldoveni care intenționează să revină la muncă în Israel în baza informațiilor, link-urilor plasate pe rețelele de socializare sau alte surse media, să nu efectueze înregistrarea și să nu completeze formulare în care se solicită date cu caracter personal sau să expedieze copii ale actelor de identitate.

De asemenea, ANOFM îndeamnă fiecare cetățean să manifeste prudență sporită la accesarea oricăror pagini pe rețelele sociale sau pagini web și recomandă să verifice veridicitatea informațiilor distribuite.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.