VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Risc de atac aerian asupra Ucrainei: PTF Criva-Mamaliga anunță că își va sista activitatea

Poliția de Frontieră informează despre posibilă întrerupere a programului de lucru în PTF Criva-Mamaliga (rutier/internațional) din motive de securitate.

”Autoritățile de competență ucrainene au comunicat despre riscul unui atac aerian asupra Ucrainei. Recomandăm participanților la trafic să opteze, din timp, pentru alte puncte de trecere din proximitate”, se arată într-un comunicat remis presei.

Reamintim că astăzi, Federația Rusă a atacat cu rachete mai multe orașe din Ucraina. Unele dintre rachetele rusești au fost doborâte de forțele de apărare aeriană, dar există și explozii.

Din cauza bombardamentului Rusiei împotriva sistemului energetic ucrainean din ultimele ore, mai multe localități din R. Moldova au rămas fără curent electric.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.