VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Explozii la Kiev: Două blocuri de locuit, lovite de rachete rusești. Primele imagini

Astăzi, 15 noiembrie, la Kiev au fost înregistrate două explozii și au fost doborâte 4 rachete rusești.

„Stați în adăposturi, acum s-au înregistrat două explozii în Capitală”, se arată îndr-un mesaj adresat locuitorilor Kievului.

Deocamdată nu sunt informații despre victime.

Potrivit primarului Kievului, Vitali Kliciko, Rusia a atacat din nou capitala Ucrainei.

"Conform informațiilor preliminare, două blocuri de locuit au fost lovite de rachete. Mai multe rachete rusești au doborât apărarea antiaeriană deasupra Kievului. Medicii și salvatorii se află la fața locului. Mai multe detalii mai târziu", a scris edilul.

Biroul Președintelui Ucrainei a confirmat că două lovituri de rachete rusești au fost înregistrate la Kiev.

"Armele inamice au lovit clădirile rezidențiale. Salvatorii și medicii lucrează deja la fața locului. Mai multe rachete au distrus forțele de apărare aeriană. Mai multe informații mai târziu. Pericolul nu a trecut. Stați în adăposturi", se arată în mesaj.

Potrivit unian.net, au fost atacate mai multe orașe de pe întreg teritoriul Ucrainei. Unele dintre rachetele rusești au fost doborâte de forțele de apărare aeriană, dar există și explozii.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.