VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Reacția lui Andrei Spînu, după anunțul lui Ion Ceban: Ion, ești hazliu!

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a venit cu o reacție după ce astăzi, edilul Capitalei, Ion Ceban, a anunțat că lansează Partidul Mișcarea Alternativă Națională.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Andrei Spînu, l-a luat în râs pe Ion Ceban.

„Azi, Ion, de la tribuna Primăriei Chișinău anunță despre crearea unui partid pentru integrare europeană. Ion, ești hazliu. Probabil e nevoie de Mișcarea Alternativă pentru Chișinău”, a comentat Spînu.

Reamintim că astăzi Ion Ceban a anunțat că lansează Partidul Mișcarea Alternativă Națională.

Potrivit lui Ceban, Partidul Mișcarea Alternativă Națională va lupta pentru neutralitatea, independența și integrarea europeană a R. Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.