VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Primarul capitalei, Ion Ceban, lansează Partidul Mișcarea Alternativă Națională: „Suntem pentru integritatea europeană”

Primarul capitalei, Ion Ceban, ales pe listele Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) lansează Partidul Mișcarea Alternativă Națională. Anunțul a fost făcut marți, 23 august, de către Ceban în cadrul unui briefing de presă organizat în clădirea Primăriei municipiului Chișinău.

Potrivit lui Ceban, Partidul Mișcarea Alternativă Națională va lupta pentru neutralitatea, independența și integrarea europeană a R. Moldova.

(…) Astăzi sunt în fața dumneavoastră pentru a anunța că lansăm Partidul Mișcarea Alternativă Națională. Partidul care este pentru faptele făcute și contra vorbelor sterile. Suntem pentru dezvoltarea țării, pentru renaștere și modernizare, pentru independență și neutralitatea R. Moldova. Suntem pentru integrarea europeană începută mulți ani în urmă și pentru asta vom lupta și acționa. (…) Vom crea un partid care atunci când va prelua puterea, va face ca în 10 ani cel mult, R. Moldova să ajungă la standardele țărilor din sud-estul Europei și vă asigur chiar peste multe din aceste țări. (…) Noul partid va lucra cu oamenii săi și pentru oameni”, a declarat primarul Ceban.

În 2021, Ion Ceban a anunțat că lansează Mișcarea Alternativă Națională, care urma să fie o alternativă a actualei guvernări.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.