VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Procuratura Anticorupție oferă noi detalii despre cauza penală privind cei patru judecători bănuiți de corupție

Celor patru magistrați vizați într-o cauză penală privind comiterea infracțiunii de corupere pasivă și trafic de influență, le-a fost adusă la cunoștință ordonanța de recunoaștere în calitate de bănuit. Despre aceasta anunță Procuratura Anticorupție.

Cu referire la perchezițiile efectuate pe parcursul zilei de 14 noiembrie 2023, în birourile de serviciu, domiciliile și automobilele bănuiților, informăm că au fost ridicate obiecte ce au relevanță pentru cauza penală”, precizează Procuratura Anticorupție.

Amintim că, procurorii au termen de 48 ore (care expiră mâine) să decidă asupra necesității înaintării unui demers privind aplicarea măsurii preventive.

Consiliul Superior al Magistraturii a permis efectuarea unor acțiuni de urmărire penală în privința a patru judecători. În rezultatul perchezițiilor efectuate, doi judecători au fost reținuți pentru 72 ore, unul dintre care activează în cadrul Curții de Apel Chișinău, iar cel de-al doilea în cadrul Judecătoriei Chișinău.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.