VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Patru magistrați, vizați într-o anchetă

Consiliul Superior al Magistraturii a permis efectuarea unor acțiuni de urmărire penală în privința a patru judecători. Decizia a fost luată astăzi de CSM în cadrul unei ședințe extraordinare, acolo unde au fost examinate patru demersuri transmise de procurorul general interimar, Ion Munteanu.

Potrivit membrilor CSM, cei patru magistrați vizați în sesizările procurorului general interimar vor fi suspendați din funcție până la adoptarea hotărârilor definitive pe cauzele date, transmite Moldpres.

Prin hotărârea de azi, CSM a eliberat acordul pentru efectuarea acțiunilor de urmărire penală, de supunere, aducere silită, reținere, arestare și percheziționare în privința unor magistrați în urma existenței bănuielii rezonabile privind săvârșirea mai multor infracțiuni. Până în prezent, numele magistraților vizați în sesizări nu a fost anunțat.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.