VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Polițiștii, la datorie pe 21 mai: Recomandări pentru cetățeni

Pe 21 mai, când în PMAN se va desfășura Adunarea „Moldova Europeană”, poliția va fi la datorie, pentru asigurarea ordinii şi liniștii publice, protejarea patrimoniului, apărarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor.

Într-un comunicat remis presei, polițiștii subliniază că polițiștii vor fi alături de cetățeni pentru a le oferi necondiționat sprijin și îndrumare.

Vă îndemnăm să nu lăsați automobilele fără supraveghere și obiectele de preț la vedere, monitorizați copiii în permanență pentru a evita orice risc și aveți grijă de bunurile personale (bani, telefoane mobile, genți). Solicităm respectuos să nu purtați genți voluminoase sau rucsacuri, pentru a nu crea incomodități și să vă asigurați că nu dețineți obiecte interzise”, se arată în mesajul Poliției.

Menționăm că, în perimetrul străzilor G. Bănulescu-Bodoni şi strada A.Puşkin va fi sistată circulația rutieră începând de sâmbătă la ora 08:00 și până luni la ora 06:00, iar polițiștii de patrulare vor dirija fluxul participanţilor la trafic şi vor redirecţiona deplasarea transportului pentru a nu admite crearea ambuteiajelor şi periclitarea circulaţiei rutiere.

Atât pietonii, cât și conducătorii auto sunt îndemnați să manifeste înţelegere faţă de măsurile de siguranţă publică, inclusiv prin prisma unor restricții, și să respecte Legea pentru ca evenimentele să se desfăşoare în condiţii optime.

„Ori de câte ori a fost oportunitate am vociferat despre dorința de a deveni o poliție europeană, iar acest eveniment „Moldova Europeană” este un bun prilej de a reitera acest fapt”, a precizat astăzi șeful Poliției Naționale, Viorel Cernăuțeanu în cadrul briefing-ului de presă dedicat evenimentului de duminică.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.