VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Poliția: La Adunarea „Moldova Europeană” au participat între 75.000 și 80.000 de persoane

La Adunarea “Moldova Europeană” au participat între 75.000 și 80.000 de persoane, ținând cont de faptul că fluxul era continuu. Informația a fost oferită de Poliția R. Moldova.

Totodată, oamenii legii notează că în timpul evenimentului nu a fost înregistrat niciun incident și niciun caz de perturbare a ordinii publice.

„Mulțumim tuturor cetățenilor pentru cooperare cu Poliția”, se arată în mesaj.

Reamintim că cetățenii prezenți la Adunarea Moldova Europeană au votat o Rezoluție, prin care au afirmat aspirația Republicii Moldova de a deveni membru cu drepturi depline al Uniunii Europene.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.