VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Poliția: Bărbatul care a descărcat mere în stradă, cu antecedente penale și sub influența substanțelor narcotice

Bărbatul de 38 de ani care a descărcat o cantitate mare de mere în fața Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare din centrul capitalei se afla sub influența substanțelor narcotice. Despre aceasta a anunțat oamenii legii care au specificat că persoana respectivă are antecedente penale, fiind de mai multe ori certat cu legea.

Potrivit poliției, bărbatul a refuzat să înlăture dezordinea provocată în spațiul public și a manifestat un comportament specific.

Bănuitul a fost escortat la Dispensarul Republican de Narcologie unde i-au fost prelevate probele biologice iar rezultatul a fost pozitiv la consumul de marijuana, fapt recunoscut și de el.

Ulterior a fost condus la Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru documentare pentru huliganism și încălcarea regulilor de asigurare a curățeniei.

Potrivit Poliției, acesta riscă dosar penal și pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate produsă de alte substanțe.

Un camion cu mere a fost răsturnat miercuri, 12 octombrie în fața sediului Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare. Astfel bărbatul și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că nu are unde să-și exporte fructele ca urmare a embargoului instituit de Federația Rusă.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.